Gestionați riscul SARS-CoV-2 in familia sau in firma dumneavoastră, folosind serviciul nostru de testare RT-PCR COVID-19.
O recoltare a probei de tip exsudat nazofaringian este tot ceea ce este necesar pentru a diagnostica infecțiile active cu SARS-CoV-2, facilitand o izolare adecvată și reducand răspandirea ulterioară a bolii. Este recomandat să nu mancați și să nu beți cu 4 ore inainte de recoltarea probei.
Folosim testarea Real Time RT-PCR COVID-19 in laboratorul propriu, singura metodă de testare de laborator acceptată dacă doriți să calatoriți in afara țării.
Pentru testarea unui volum mai mare de angajați va rugam sa ne contactati.

Test RT-PCR
Test Real Time RT-PCR COVID-19

Se efectuează la centrele de testare ALPHA din Arad sau Timisoara. Recoltare exsudat nazofaringian cu personal medical calificat. Rezultat în 24 de ore.


330 295 lei

Test Antigen
Test Rapid Antigen SARS-COV2

Este testul rapid care detecteaza prezenta Proteinei Spike (Antigen) la nivelul mucoaselor recoltate


160 140 lei

PLATA ONLINE CU CARDUL


plata online cardul
Plata se va realiza securizat, direct pe platforma noastra.

SERVICIUL DE RECOLTARE CU PERSONAL MEDICAL CALIFICAT

Va oferim un serviciu complet in care un cadru medical specializat, echipat in conformitate cu I.N.S.P., va va recolta proba și o va duce in siguranta la laboratorul propriu, acreditat de Ministerul Sanatatii;

Centrul de testare ALPHA va asigura transportul probelor in laboratorul propriu acreditat, pentru efectuarea testului Real Time RT-PCR pentru virusul SARS-CoV-2. Nu există intarzieri* in livrarea rezultatului pe e-mail.

*Doar in cazul rar in care rezultatul este neconcludent și trebuie repetat pe alte aparate Real Time RT-PCR și cu alte kituri de detecție, timpul de livrare al rezultatului poate fi mai mare.