Gestionati riscul SARS-CoV-2 in familia sau in firma dumneavoastra, folosind serviciul nostru de testare RT-PCR COVID-19 la domiciliu.
O recoltare a probei de tip exsudat nazofaringian este tot ceea ce este necesar pentru a diagnostica infectiile active cu SARS-CoV-2, facilitand o izolare adecvata si reducand raspandirea ulterioara a bolii. Este recomandat sa nu mancati si sa nu beti cu 4 ore inainte de recoltarea probei.
Folosim testarea Real Time RT-PCR COVID-19 in laboratorul propriu, singura metoda de testare de laborator acceptata daca doriti sa calatoriti in afara tarii.
Pentru testarea unui volum mai mare de angajati va rugam sa ne contactati.

Test RT-PCR
Test Real Time RT-PCR COVID-19

Se efectuează la domiciliu sau la sediul firmei dumneavoastră. Recoltare exsudat nazofaringian cu personal medical calificat. Rezultat în 24 de ore.


195 lei

+ 100 lei deplasare echipaj medical
Test Antigen
Test Rapid Antigen SARS-COV2

Este testul rapid care detecteaza prezenta Proteinei Spike (Antigen) la nivelul mucoaselor recoltate


85

+ 100 lei deplasare echipaj medical
PLATA ONLINE CU CARDUL


plata online cardul
Plata se va realiza securizat, direct pe platforma noastra.

SERVICIUL DE RECOLTARE CU PERSONAL MEDICAL CALIFICAT

Doriti sa faceti testul RT-PCR COVID-19 la domiciliu sau la sediul firmei dumneavoastra?
Va oferim un serviciu complet in care un cadru medical specializat, echipat in conformitate cu I.N.S.P., va va recolta proba si o va duce in siguranta la laboratorul propriu, acreditat de Ministerul Sanatatii;

Avantajele unui serviciu de recoltare la domiciliu de catre un cadru medical specializat

Asigura recoltarea corecta a probei fara sa va deplasati. ALPHA - Centru testare SARS-CoV-2 va asigura transportul probelor in laboratorul propriu acreditat, pentru efectuarea testului Real Time RT-PCR pentru virusul SARS-CoV-2. Nu exista intarzieri* in livrarea rezultatului pe e-mail.

*Doar in cazul rar in care rezultatul este neconcludent si trebuie repetat pe alte aparate Real Time RT-PCR si cu alte kituri de detectie, timpul de livrare al rezultatului poate fi mai mare.